Inschrijven

Online voorinschrijvingen

Tarieven

< 1000 deelnemers

> 1001 deelnemers

5 km

€ 15

€ 18

10 km

€ 19

€ 22

20 km

€ 26

€ 30

Borstnummers kan je op 28 januari vanaf 8u00 afhalen aan de inschrijvingszone. Je ontvangt deze op vertoon van je e-ticket.

T-shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van de Baloise Antwerp Park Miles bestellen.

Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts € 15.

Starten in waves

Om het loopcomfort te maximaliseren zullen alle lopers verspreid starten in 6 waves van telkens 600 deelnemers. Kies bij je inschrijving je eigen tijdslot waarop je wenst te starten. 

 • Wave 1 : 8u30 – 9u

 • Wave 2: 9u – 9u30

 • Wave 3: 9u30 – 10u

 • Wave 4: 10u – 10u30

 • Wave 5: 10u30 – 11u

 • Wave 6: 11u – 11u30

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 15 januari – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 15 januari.

 • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
 • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
 • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 28 januari en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
Schrijf je groep online in

Opvouwbaar bekertje

Tijdens de Baloise Antwerp Park Miles werken we met bevoorradingen zonder wegwerpbekers. Je mag je eigen bekertje meenemen of je kan op het event een opvouwbaar bekertje kopen voor € 3.

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Baloise Antwerp Park Miles. Lees deze voorwaarden grondig na.