go-with-golazo-neg

Laatste tips!

ParkMiles-24-Tips

Goed begonnen is half gewonnen! Lees nog even deze ultieme tips, zo worden de Baloise Antwerp Park Miles een geslaagde opener van jouw nieuwe loopseizoen.

 1. Borstnummer afhalen
  Meteen na je inschrijving heb je een e-ticket van ons ontvangen. Met dit e-ticket kan je…Het borstnummer tot en met zaterdag 27 januari ophalen in Runners’ Lab Groot Schijn (Ruggeveldlaan 488) in Deurne. Alle deelnemers krijgen bij ophaling een kortingsbon voor loopschoenen ter waarde van € 10 cadeau. Bovendien krijg je 10 % korting op kleding (exclusief sportbeha’s, sokken en compressie).
  Het borstnummer ter plaatse ophalen op zondag 28 januari (vanaf 8u00) in de inschrijvingszone.Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox. Daar ook niets ontvangen? Contacteer ons dan zeker via info@golazo.com.
 2. Hoe kom ik naar daar?Kom je uit het Antwerpse dan is de fiets veruit de beste optie. Of met de tram, want tramhalte Deurne Ruggeveld ligt op om de hoek (lijn 5 & 10). Kom je toch met de wagen, parkeer dan op parking Makro (Krijgsbaan, Wijnegem). Van daaruit is het 400m te voet naar start en aankomst. Vermijd met de wagen de Ruggeveldlaan en parking Sportoase die niet toegankelijk is voor deelnemers.
 3. Geen wegwerpbekers
  De Baloise Antwerp Park Miles loopt door natuur- en parkgebied. We willen dit event zo milieubewust mogelijk organiseren en voorzien bij de bevoorradingsposten van de 10 en 20 km GEEN wegwerpbekertjes voor de deelnemers. Breng dus zelf je herbruikbaar bekertje mee. Vergeten? Koop aan de stand “Bekers” een handig opvouwbaar siliconen bekertje voor maar 3 euro dat je nadien ook nog op andere events kan gebruiken.
 4. Kom op tijd en hou je aan je tijdslot!
  Een ontspannen start is het begin van een goede loopprestatie. Bouw dus voldoende marge in om naar het evenement te komen, je stalen ros of wagen te parkeren, je borstnummer af te halen en om je om te kleden in de kleedkamers.Je kan vrijblijvend starten gedurende het half uur in je gekozen “tijdslot”. Vroeger starten is NIET mogelijk.
 5. Gratis opbergruimte voor sporttassen
  Laat je sporttas vrijblijvend achter aan de voorziene opbergruimte. Er wordt een sticker met uniek nummer op je tas gekleefd. Hetzelfde nummer wordt ook op je borstnummer gekleefd. Na je deelname kan je je sporttas terug ophalen op vertoon van je sticker. Bij verlies van je sticker zal je je sporttas enkel kunnen ophalen mits een juiste beschrijving van je tas en de inhoud.De organisatie zal de nodige veiligheidsmaatregelen nemen om de ruimte zo goed mogelijk te bewaken, doch gebruik ervan is op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke schade, verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen. Laat dus zeker geen waardevolle items achter in je sporttas zoals een iPhone, sporthorloge, portefeuille enz.
 6. Wat vind ik zondag waar?
  De inschrijvingszone, start, finish, toiletten, douches, opbergruimte voor sporttassen, kleedkamers. Het ligt allemaal vlak bij elkaar. Alle praktische informatie hebben we hier voor jullie verzameld.
 7. Schoeisel
  Het parcours ligt er op bepaalde plaatsen modderig bij. We voorzien zelf een aantal rubberen matten, maar raden de lopers die trailschoenen hebben aan om deze te dragen. Heb je er geen? Geen nood, met een beetje voorzichtigheid geraak je er ook!
 8. Uitslagen worden opgemaakt op basis van nettotijden
  Drummen om vooraan bij de start te staan is dus niet nodig. Je tijd zal pas gestart worden bij het overschrijden van de officiële startlijn.
 9. Soep & Bubbels
  Foodmaker biedt alle deelnemers na de finish een gratis soepje aan. Je kan je beker soep afhalen in de Foodmaker in Sportoase Groot Schijn (om de hoek bij start en finish).Verder vind je op de event site ook nog een barista en… een bar met bubbels om het sportieve jaar goed in te zitten. Heerlijk nagenieten bij onze vuurkorven!
 10. Last, but not least… HAVE FUN!
  Misschien wel de beste ultieme tip die we je kunnen meegeven! Vergeet vooral niet plezier te hebben en te genieten van het prachtige parcours. Maak er samen met jouw medelopers een onvergetelijke dag van!

 

Veels succes zondag!

Deel dit bericht