Ultieme tips editie 2022!

wandelen-3redenen

Goed begonnen is half gewonnen! Lees nog even deze ultieme tips om er zondag een fantastische opener van het nieuwe loopseizoen van te maken.

  1. Je eigen herbruikbare beker.

De Antwerp Park Run loopt door natuur- en parkgebied. We willen het event op een milieubewuste manier organiseren. Zo zullen bij de bevoorradingsposten van de 10 en 20 km GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat je zelf je eigen herbruikbare bekertje zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3 dat je nadien nog op andere events zal kunnen gebruiken.

  1. Hoe geraak ik er en wat vind ik zondag waar?

Inschrijvingen, start, toiletten, bewaarplaats tassen, … het ligt allemaal vlak bij mekaar aan de Atletiekpiste van Antwerp Athletics. Alle praktische informatie,waar je kan parkeren en hoe je de site kan bereiken met het openbaar vervoer vind je hier.

  1. Covid Safe Ticket!
Uiteraard willen we dat je deelname veilig en vlot verloopt. Daarom organiseren we de Antwerp Park Run volgens de recente covidregelgeving en moeten we dus gebruik maken van het Covid Safe Ticket Plus.
Neem dus zeker je geldig Covid Safe Ticket én je ID-kaart mee. Dit zal eerst gescand worden alvorens je e-ticket gescand wordt. Daarnaast vragen we je een mondmasker te dragen op de eventsite. Pas nadat je gestart bent mag het masker afgezet worden.

Alle informatie omtrent het Covid Safe Ticket vind je ook op onze website.

  1. Borstnummer afhalen
Je kan je startnummer afhalen vanaf 08u00 aan de atletiekpiste aan het Sportpark Ruggeveld vlakbij Sportoase & Runners’lab Groot Schijn, Ruggeveldlaan 480, 2100 Antwerpen.

Breng zeker je e-ticket mee die je na je inschrijving per mail kreeg toegestuurd (op je smartphone of uitgeprint). Niet gekregen? Check dan ook eens je ongewenste mails of spam.

  1. Hou je aan je tijdsslot

Je kan vrijblijvend te starten gedurende het half uur na je gekozen wave. Schreef je je als voorbeeld in voor de wave van 10 uur? Dan kan je tussen 10u en 10u30 vrij starten.

  1. Uitslagen worden opgemaakt op basis van nettotijden

Drummen om vooraan bij de start te staan is dan ook niet langer nodig. Je tijd zal pas gestart worden bij het overschrijden van de officiële startlijn.

  1. Bewaarplaats sporttassen
Je kan je sporttas ter bewaring afgeven aan de “bewaarplaats sporttassen” op de eventsite.

Er zal een genummerd polsbandje aan je sporttas gehangen worden. Hetzelfde genummerde polsbandje wordt ook aan jou gegeven. Na het lopen kan je enkel op vertoon van je polsbandje je sporttas terug krijgen. Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

  1. Soepje Foodmaker

Foodmaker is gevestigd in de Sportoase Groot Schijn. Zij zorgen voor een gezond lichaam in een gezonde geest. Na de Antwerp Park Run kan je als deelnemer genieten van een gratis kommetje soep aangeboden door Foodmaker. Het gaat om een seizoensgebonden en lokale soep met zoveel mogelijk groenten van hun biovelden. Ultravers zonder onnodige toevoegingen en suikers, laat het smaken!

  1. Start 2 Run
Volgende week ontvang je via mail alvast nog extra informatie over hoe je je gratis Start 2 Run Premium account voor 3 maanden kunt aanmaken. Doortrainen naar de AG Antwerp 10 Miles was nog nooit zo gemakkelijk.

Evy Gruyaert zal er alvast bijzijn aan de start om jullie aan te moedigen en de beste tips & tricks te geven.

  1. Have fun!

Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven! Vergeet vooral niet plezier te hebben en te genieten van deze loop. Maak er samen met jouw medelopers een onvergetelijke dag van.

 
Tot zondag!

Deel dit bericht